Marmer tafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Laat het najaar schitteren! 15% najaarskorting op al onze eettafels met de code NAJAAR15

Marmeren eettafels

Marmeren eettafels zijn niet alleen elegant en luxueus, maar hebben ook tal van voordelen die ervoor zorgen dat ze een populaire keuze zijn in vele interieurs. Zo zijn tafels van marmer duurzaam, hebben ze een unieke uitstraling en zijn ze veelzijdig.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Elegant en luxueus: dat zijn marmeren tafels

Marmeren tafels bieden een scala aan voordelen die ze aantrekkelijk maken voor moderne interieurs. Het gebruik van marmer, een duurzaam natuurlijk materiaal, garandeert duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor marmeren tafels een waardevolle investering zijn. Daarnaast is marmer gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden, wat bijzonder handig is voor huishoudens met een drukke levensstijl. De opvallende aders en patronen in marmer geven elke tafel een unieke esthetische uitstraling, waardoor deze fungeert als een kunstwerk op zich. Marmeren tafels stralen dan ook elegantie en luxe uit en passen naadloos in verschillende interieurstijlen, waardoor ze een tijdloze en verfijnde toevoeging zijn aan elke ruimte.

 

Hoe verwerk ik een marmeren eettafel in mijn interieur?

Het naadloos integreren van marmeren tafels in je interieur kan een vleugje elegantie en verfijning toevoegen. Marmeren tafels zijn veelzijdig en kunnen moeiteloos worden aangepast aan verschillende decoratiestijlen. Combineer een marmeren tafel bijvoorbeeld met moderne, strakke stoelen voor een eigentijdse uitstraling, of met antieke meubels voor een klassieke sfeer. Het gebruik van marmeren tafels als centraal punt in je eetkamer of woonkamer kan de ruimte een gevoel van grandeur geven, oftewel grootsheid. Overweeg ook om je marmeren eettafel te combineren met andere marmeren accenten, zoals decoratieve beeldhouwwerken of vazen, om een gevoel van harmonie in je decor te creëren.

 

Grootste verschillen ten opzichte van houten tafels

Marmeren tafels onderscheiden zich op verschillende manieren van houten tafels. Allereerst biedt marmer een luxueuze uitstraling die moeilijk te evenaren is. Terwijl houten tafels zoals onze Full Oak Line vaak een warme, natuurlijke charme hebben, bieden marmeren tafels een gevoel van tijdloze elegantie. Marmer is van nature koel en ideaal voor warme klimaten, omdat het de temperatuur goed reguleert. Aan de andere kant kunnen houten tafels gevoeliger zijn voor krassen en vlekken, terwijl marmer gemakkelijker schoon te maken is en minder onderhoud vereist.

Ben je toch op zoek naar een eettafel met een meer industriële uitstraling dan houten en marmeren eettafels? Dan raden we aan om een kijkje te nemen tussen onze metalen tafels. Een andere interessante optie is een boomstamtafel met robuust onderstel.