Industriële vloerlampen online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij klanten thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

SALE! -15% korting met code ACTIE15

Industriële vloerlampen

Industriële vloerlampen

Een vloerlamp is een mooie aanvulling in je interieur. Heb je een lege ruimte naast de bank in de woonkamer, bij het bed in de slaapkamer of in een hoek van de gang in huis? Wellicht biedt een vloerlamp met een industrieel karakter de oplossing om deze loze ruimte op te vullen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

INDUSTRIËLE VLOERLAMPEN

Deze unieke industriële vloerlampen / statief lampen ook wel driepoot of tripod lampen maken we zelf in eigen werkplaats.

Deze lampen kunnen op veel plekken een prachtige aanvulling vormen in uw interieur. Heeft u een lege ruimte naast de bank in de woonkamer, bij het bed in de slaapkamer of in een hoek van de gang in huis? Wellicht biedt een vloerlamp met een industrieel karakter de oplossing om deze loze ruimte op te vullen!

Alle vloer of ook wel stalampen op onze website zijn; ruw, grof, robuust, ruig en erg praktisch. Op deze wijze kun je de gehele woonkamer, kantoor of slaapkamer voorzien van eigentijdse uitstraling. Maak je industriële interieur compleet met een stoere vloerlamp.

Bij fabriekslampen denkt men vaak niet direct aan vloerlampen. Ze worden vaak vergeten. Eigenlijk zonde, want vloerlampen zijn bij uitstek geschikt om de juiste uitstraling in huis te creëren. Bijvoorbeeld naast een betonlook muur. In een zeer moderne inrichting met strak witte muren vormen deze lampen een zeer fraai contrast. Grote, stoere, stalen lampen creëren direct een andere sfeer in huis.

Een vloerlamp maakt een inrichting compleet.

Waarom vloerlampen? Vloerlampen zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Ze kunnen gebruikt worden om een hoek van de kamer uit te lichten, maar een vloerlamp wordt ook vaak gebruikt als sfeerverlichting bijvoorbeeld naast uw bank.

De moderne vloerlamp is tegenwoordig meestal voorzien van energiebesparende verlichting en is in allerlei prijsklassen te vinden. Goedkope vloerlampen zien er niet altijd echt goedkoop uit. Ook zij hebben uitstraling en de prijs hoeft niet altijd bepalend te zijn.

Zo vindt u bij ons altijd een lamp, die aansluit bij de huidige inrichting van uw woning! Het leuke aan vloerlampen is dat u deze na verloop van tijd zou kunnen verplaatsen. Zo kunt u de vloerlamp voor een woonkamer bijvoorbeeld afwisselen met de vloerlamp in uw slaapkamer of hal. Dit geeft steeds weer een nieuwe uitstraling aan uw kamers, waardoor uw woning niet snel zal vervelen.