Deense ovale tafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Profiteer heel de maand mei nog van 10% voorjaarskorting op onze gehele collectie met de code VOORJAAR2023

Deense ovale tafels

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Deense ovale tafels

De trend van het moment! Deense ovale tafels kenmerken zich dus door een mix tussen twee stijlen. De "bijna ovale" tafels kenmerken zich door minimalistische, ingetogen en verfijnde designs. Dankzij het doordachte ontwerp en het prachtige materiaalgebruik voegt het bovendien enorm veel persoonlijkheid toe aan jouw interieur!

6 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Wat is Deens ovaal?

Deense ovale tafels kenmerken zich dus door een mix tussen twee stijlen. De "bijna ovale" tafels kenmerken zich door minimalistische, ingetogen en verfijnde designs. Dankzij het doordachte ontwerp en het prachtige materiaalgebruik voegt het bovendien enorm veel persoonlijkheid toe aan jouw interieur!

Wat zijn de voordelen van Deense ovale tafels?

Een mix tussen twee stijlen betekent dus ook dubbel zoveel voordelen! Enkele voorbeelden zijn het ervaren van de kenmerkende ruimte van een rechthoekige tafel, gecombineerd met de gezellige look van een ronde tafel. Door het ontbreken van punten doorbreek je daarnaast de vele vierkante en rechthoekige vormen in huis. Zo creëer je eenvoudig een speels effect! Ook hoef je je hierdoor nooit meer zorgen te maken dat iemand zich tegen de punten van de tafel stoot. Heb je vrienden of familie op bezoek? Bij visite schuif je eenvoudig een extra stoel aan en zorgt de vorm voor gezellige setting.

Doordat de tafels vaak compact en functioneel zijn, is een bijkomend voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen en bovendien luchtig ogen. Enorm praktisch dus in kleine ruimtes!

Deense ovale tafels bestel je gemakkelijk bij Industrial-Home!

Ga jij ook voor een trendy look? Deense ovale tafels bestel je eenvoudig op de website van Industrial-Home of kom gezellig langs in één van onze vele showrooms!

Benieuwd waarom een Deens ovale tafels trendy zijn op het moment? In deze blog lichten wij dit graag toe!