Deense ovale tafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Het is de maand van de tafel bij Industrial-Home! Bestel jouw nieuwe tafel in de maand februari met 10% korting. Gebruik hiervoor de code NIEUWETAFEL10

Deense ovale tafels

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Deense ovale tafels

Deense ovale tafels kenmerken zich door de prachtige mix tussen twee stijlen. Deze rechthoekige tafelbladen hebben namelijk afgeronde hoeken, waardoor bijna een ovale vorm ontstaat. Verder kenmerken ze zich door een minimalistische uitstraling met een stoer accent. Ga jij voor een trendy look? Bekijk dan ons assortiment Deense ovale tafels hieronder!

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Wat is Deens ovaal?

Deense ovale tafels kenmerken zich dus door een mix tussen twee stijlen. De "bijna ovale" tafels kenmerken zich door minimalistische, ingetogen en verfijnde designs. Dankzij het doordachte ontwerp en het prachtige materiaalgebruik voegt het bovendien enorm veel persoonlijkheid toe aan jouw interieur!

Wat zijn de voordelen van Deense ovale tafels?

Een mix tussen twee stijlen betekent dus ook dubbel zoveel voordelen! Enkele voorbeelden zijn het ervaren van de kenmerkende ruimte van een rechthoekige tafel, gecombineerd met de gezellige look van een ronde tafel. Door het ontbreken van punten doorbreek je daarnaast de vele vierkante en rechthoekige vormen in huis. Zo creëer je eenvoudig een speels effect! Ook hoef je je hierdoor nooit meer zorgen te maken dat iemand zich tegen de punten van de tafel stoot. Heb je vrienden of familie op bezoek? Bij visite schuif je eenvoudig een extra stoel aan en zorgt de vorm voor gezellige setting.

Doordat de tafels vaak compact en functioneel zijn, is een bijkomend voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen en bovendien luchtig ogen. Enorm praktisch dus in kleine ruimtes!

Deense ovale tafels bestel je gemakkelijk bij Industrial-Home!

Ga jij ook voor een trendy look? Deense ovale tafels bestel je eenvoudig op de website van Industrial-Home of kom gezellig langs in één van onze vele showrooms!