Dé trend van dit moment: Deens ovale tafels! | Industriële meubels
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Het is de maand van de tafel bij Industrial-Home! Bestel jouw nieuwe tafel in de maand februari met 10% korting. Gebruik hiervoor de code NIEUWETAFEL10

Dé trend van dit moment: Deens ovale tafels!

Dé trend van dit moment: Deens ovale tafels!

Ben jij al bekend met de laatste trends op het gebied van tafels? In deze blog introduceren wij jou tot dé trend van dit moment: de Deens ovale tafel. Naast de karakteristieke vorm is de tafel te herkennen aan zijn minimalistische uitstraling met een stoer accent. Meer informatie lees je hieronder!

Wat is Deens ovaal?

Deens ovaal is een schitterende mix tussen twee stijlen. Deens ovaal zit namelijk tussen ovaal en rechthoekig in. Doordat het rechthoekige tafelblad afgeronde hoeken heeft, ontstaat er bijna een ovale vorm.

Kenmerkend aan deze stijl zijn de minimalistische, verfijnde en ingetogen meubelstukken. Het voegt echter veel persoonlijkheid toe aan het interieur dankzij het doordachte ontwerp en het mooie materiaalgebruik.

Niet te missen industriële meubels

Na het lezen van bovenstaande trends, heb je misschien al een idee hoe jij jouw industriële woonstijl terug gaat laten komen in jouw woning. Maar welke Industrial-Home meubelen zijn niet te missen voor deze levensstijl? We hebben drie van de meest populaire meubels op een rijtje gezet, naast onze bestsellers die hierboven zijn benoemd! Staat jouw gewenste meubel er niet tussen? Bekijk ook eens onze andere meubels of stuur ons een berichtje voor een persoonlijk en gedegen advies!