Sidetables online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Het is de maand van de tafel bij Industrial-Home! Bestel jouw nieuwe tafel in de maand februari met 10% korting. Gebruik hiervoor de code NIEUWETAFEL10

Prijs

tot

Sidetables / bijzettafels

Een sidetable plaats je in de gang, hal maar, ook in de woonkamer. Hier kun je de sleutels, handschoenen, de riem van de hond kwijt of maak er een sfeervol geheel van en zet er leuke accessoires op.

De eerste plek die mensen zien als ze bij je thuiskomen is de hal. Eerste indrukken blijven hangen, dus je wilt dat de hal er smaakvol uitziet. Zet er daarom een stijlvolle en praktische sidetable neer en geef sfeer aan de ruimte.

7 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Staat uw afmeting  er niet bij? Laat het ons weten en we maken het op maat voor u.

Als je een sidetable gaat kopen, houd dan rekening met de stijl van je huis. Als je in een ouder huis woont, kun je het klassieke karakter van je hal benadrukken door voor een stoere haltafel te kiezen. Op het tafelblad van de sidetable plaats je klassieke accessoires zoals kandelaars, vazen of een gedroogd boeket.

Met een spiegel erboven heeft de sidetable genoeg aan een plant in een stijlvolle pot. Ga creatief om met de ruimte en kies de sidetable die bij uw stijl past.