Kasten online bestellen bij Industrial-Home

Prijs

tot

Kasten

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Kasten in allerlei varianten en stijlen vind je bij Industrial-Home. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekenkasten, dressoirs, TV-dressoirs , vitrinekasten, roomdividers, ladekasten. Voor iedere ruimte hebben we een passende en geschikte kast zodat je huis lekker opgeruimd blijft.

Sfeer

Een kast geeft sfeer aan je interieur. Kies de kast in het materiaal, de vorm en tint die past bij jouw stijl. Houd je van klassiek, modern, stoer of trendy?

Kiezen

De keuze van een kast is afhankelijk van een paar factoren. Wil je vooral lekker veel kunnen opbergen of vind je het juist belangrijk dat het design van de kast past bij de stijl en inrichting van de ruimte waar je de kast gaat zetten? Industrial-Home biedt je heel veel keuze. Puur functionele kasten, stijlvolle kasten, en praktische opbergers in vele verschillende vormen en stijlen.

Kast Kopen

Als je een kast gaat kopen, bepaal dan vooraf waar je de kast gaat plaatsen en wat je erin gaat opbergen. Moeten je spullen zichtbaar blijven? Kies dan voor een open kast of een kast met deurtjes. Wil je ook allerlei kleine losse spulletjes opbergen in de kast? Kies dan voor een kast met lades.

Met een industriële kast krijg je een item dat niet alleen een authentieke uitstraling heeft, maar ook erg mooi past in een modern/ruig/stoer gemixt interieur. De meubels van Industrial-Home zijn te zien bij Loods5 Amersfoort, Loods5 Zaandam, Loods5 Duiven, Loods5 Sliedrecht en Loods5 Maastricht. Neem gerust contact met ons op 06-12777686 wij kunnen u dan vertellen of het item daar staat.

Staat uw afmeting er niet bij laat het ons dan weten, wij kunnen alles op maat maken voor u.

Mail uw wens naar : info@industrial-home.com