Kasten online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Profiteer na Pinksteren (tot 9 juni) nog van 10% korting op jouw bestelling met de code PINKSTER23

Prijs

tot

Kasten

Een kast is stijlvolle toevoeging die niet alleen je spullen organiseert, maar ook een gevoel van structuur en stijl toevoegt aan je interieur. Een kast is dan ook niet zomaar een meubelstuk: het is een multifunctionele krachtpatser in elke ruimte.

5 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Kasten in allerlei varianten en stijlen vind je bij Industrial-Home. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekenkasten, dressoirs, TV-dressoirs , vitrinekasten, roomdividers, ladekasten. Voor iedere ruimte hebben we een passende en geschikte kast zodat je huis lekker opgeruimd blijft.

Geef sfeer met een kast

Een kast geeft sfeer aan je interieur. Kies de kast in het materiaal, de vorm en tint die past bij jouw stijl. Houd je van klassiek, modern, stoer of trendy?

Wat voor kast past bij jou?

De keuze van een kast is afhankelijk van een paar factoren. Wil je vooral lekker veel kunnen opbergen of vind je het juist belangrijk dat het design van de kast past bij de stijl en inrichting van de ruimte waar je de kast gaat zetten? Industrial-Home biedt je heel veel keuze. Puur functionele kasten, stijlvolle kasten, en praktische opbergers in vele verschillende vormen en stijlen.

Kast kopen?

Als je een kast gaat kopen, bepaal dan vooraf waar je de kast gaat plaatsen en wat je erin gaat opbergen. Moeten je spullen zichtbaar blijven? Kies dan voor een open kast of een kast met deurtjes. Wil je ook allerlei kleine losse spulletjes opbergen in de kast? Kies dan voor een kast met lades.

Met een industriële kast krijg je een item dat niet alleen een authentieke uitstraling heeft, maar ook erg mooi past in een modern/ruig/stoer gemixt interieur. De meubels van Industrial-Home zijn te zien bij Loods5 Amersfoort, Loods5 Zaandam, Loods5 Duiven, Loods5 Sliedrecht en Loods5 Maastricht. Neem gerust contact met ons op 06-12777686 wij kunnen u dan vertellen of het item daar staat.

Staat uw afmeting er niet bij laat het ons dan weten, wij kunnen alles op maat maken voor u.

Mail uw wens naar : info@industrial-home.com