Kasten online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij mensen thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

- 15% korting met code ACTIE15

Prijs

tot

Kasten

Een kast is stijlvolle toevoeging die niet alleen je spullen organiseert, maar ook een gevoel van structuur en stijl toevoegt aan je interieur. Een kast is dan ook niet zomaar een meubelstuk: het is een multifunctionele krachtpatser in elke ruimte.

5 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Geef sfeer met een kast

Bij Industrial Home begrijpen we dat de juiste kast de algehele sfeer van je industriële interieur kan versterken. Daarom hebben we zorgvuldig een collectie samengesteld met kasten die passen bij de kenmerkende elementen van industriële stijl, zoals robuuste materialen, ruwe afwerkingen en functioneel design. Denk bijvoorbeeld aan stoere boekenkasten met eiken planken. Onze kasten zijn niet alleen een opbergoplossing, maar ook een statementstuk die jouw industriële interieur compleet kunnen maken.

Benieuwd wat de trends op het moment zijn omtrent een industrieel interieur? Lees in dat geval onze blog genaamd "5x trends industriële woonstijl".

 

Wat voor kast past bij jou?

De keuze van een kast is afhankelijk van een paar factoren. Wil je vooral lekker veel kunnen opbergen of vind je het juist belangrijk dat het design van de kast past bij de stijl en inrichting van de ruimte waar je de kast gaat zetten?

Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoe je je kast kan combineren met andere meubels, zoals jouw eettafel, eetkamerstoelen of bijvoorbeeld verlichting.

 

Kast kopen?

Als je een kast gaat kopen, bepaal dan vooraf waar je de kast gaat plaatsen en wat je erin gaat opbergen. Moeten je spullen zichtbaar blijven? Kies dan voor een open kast of een kast met deurtjes. Wil je ook allerlei kleine losse spulletjes opbergen in de kast? Kies dan bijvoorbeeld voor een kast met lades.

Met een industriële kast krijg je een item dat niet alleen een authentieke uitstraling heeft, maar ook erg mooi past in een modern/ruig/stoer gemixt interieur. Desondanks past het juist ook in een landelijk interieur, aangezien het contrast kan bieden door de ruige uitstraling.

Wist je dat de meubels van Industrial-Home te zien zijn bij Loods5 Amersfoort, Loods5 Zaandam, Loods5 Duiven, Loods5 Sliedrecht en Loods5 Maastricht? Neem gerust contact met ons op 06-12777686 wij kunnen je dan vertellen of het item daar staat.

Staat uw afmeting er niet bij? Laat het ons dan weten, wij kunnen alles op maat maken voor jou.

Mail in dit geval jouw wens naar : info@industrial-home.com