Onderhoud je meubels | Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij klanten thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

SALE! -15% korting met code ACTIE15

Prijs

tot

Onderhoud

Ook voor onderhoudsproducten voor jouw nieuwe meubels ben je bij Industrial-Home op het juiste adres. Daarnaast bieden wij een service beurt aan voor jouw producten. Wij repareren bijvoorbeeld jouw tafel weer helemaal en laten deze met drie lagen lak achter zodat je er weer vele jaren van kunt genieten.

3 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Behoud je meubels in top conditie!

De eettafels en andere meubels van van Industrial-Home zijn robuust en onderhoudsvriendelijk. Onderhoud is echter wel nodig om ze in topconditie te houden. Wij communiceren graag met je wat het belang hiervan is.

 

Belang van het onderhouden van je meubels

Het onderhouden van je meubels is van essentieel belang om hun levensduur te verlengen en hun oorspronkelijke schoonheid en functionaliteit te behouden. Door regelmatig onderhoud te plegen, zorg je ervoor dat je meubels er jarenlang prachtig uitzien en hun waarde behouden. Bovendien draagt goed onderhoud bij aan een gezonde leefomgeving door stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen te verwijderen die zich in meubels kunnen ophopen.

Meubels worden dagelijks blootgesteld aan verschillende vormen van slijtage, zoals vuil, vlekken, zonlicht, vocht en huisdieren. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je deze factoren aanpakken en de schade minimaliseren. Het reinigen en beschermen van meubelstoffen, het behandelen van houten oppervlakken met oliën of lakken, en het bijwerken van eventuele beschadigingen of krassen zijn allemaal belangrijke stappen om de duurzaamheid van je meubels te vergroten. Hierdoor blijven je meubels er mooi uitzien.

 

Voordelen Skylt lak:

Verder is het raadzaam om de eiken tafel elke 2-3 jaar (afhankelijk van het gebruik) opnieuw te lakken met een laagje Skylt lak. Op deze manier blijft uw tafel er altijd mooi uitzien.

Bewaart de natuurlijke uitstraling van het eiken, geen vergeling
Easy to clean
Krasvaste toplaag
Onzichtbaar: het oppervlak lijkt onbehandeld
Glans < 5% - blijft ook ultramat bij een lage kijkhoek, spiegelt niet
Geschikt voor alle houtsoorten
Eenvoudig aan te brengen met een fiber rol