Industrial-Home | Over ons | Industriële meubels | Scherp geprijsd
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Profiteer heel de maand mei nog van 10% voorjaarskorting op onze gehele collectie met de code VOORJAAR2023

Over ons

WWW.INDUSTRIAL-HOME.COM is een online webwinkel en levert industriële tafels, lampen en kasten in Nederland, Belgie en West-Duitsland (Europa) Wij hebben ook verkooppunten (shop in shops) in:

Loods5 in Amersfoort, Maastricht : www.loods5.nl

Industrial-Home V.O.F. is opgericht in 2016 door ons (Dorota en Erik)

Ik (Dorota) kom uit Polen en ben in 2002 in Nederland komen wonen in het mooie Den Haag. Via mijn familie en netwerk in Polen is de liefde voor vintage industriële meubels begonnen. Mijn familie en netwerk zoeken continu naar originele vintage industriële items door West-Europa. De meubels worden geselecteerd op werkbaarheid en zonodig gerepareerd. Op deze manier krijgt het item een tweede leven en wordt tevens op het milieu bespaard.

De items komen o.a. uit een vervallen metaalfabriek, een oude bunker of een verlaten Russische scheepswerf. Industriële items met een verhaal. Lampen, kasten, bureau's, krukken en andere die na decennia van hard werken gevormd zijn door hun omgeving en hierdoor een eigen one-of-a-kind karakter hebben ontwikkeld. Via onze werkplaats (familiebedrijf van mijn familie) in Polen worden de items gemaakt / en gerestaureerd en bezorgd direct naar de klant.

Onze liefde en passie zijn de vintage fabriekslampen, lockers, barkrukken, munitiekisten en oude metalen kasten om zo maar wat te noemen, deze geven gegarandeerd een authentieke en stoere aanvulling voor ieder interieur!

Industrial-Home onderscheidt zich op een aantal fronten ten opzichte van andere bedrijven. Twee van deze punten is dat alle items 14 dagen gebruikt mogen worden, mocht het niet naar wens zijn kunnen de items teruggestuurd worden hierna wordt het geld teruggestort op jouw rekening. Het ander punt is dat we graag jouw creatieve ideeën horen bij een eventueel nieuw of aangepast design dat we voor je kunnen maken, er is heel veel mogelijk hierin. Jouw idee, wij realiseren het!

Waarom Industrial-Home?

Shops in Loods 5 Amersfoort, Zaandam, Duiven, Sliedrecht en Maastricht.
14 dagen bedenktijd

Informatie aanvragen?

Bij Industrial-Home staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om jouw wensen, vragen en zelfs jouw ideeën voor een op maat gemaakte lamp of speciaal meubel. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Telefoon *