Verzenden en bezorging | Industrial-Home

Verzenden en bezorging:

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bezorging:
Bezorging Basic, geen montage: Een man komt, u dient deze man te helpen met het tillen vanuit de truck naar binnen (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap). Bij de basic bezorging komt onze bezorger alleen en heeft dan hulp nodig met het dragen. Bij erg zware tafels waar meer dan 1 man hulp nodig is zullen we u hiervan berichten zodat u op de hoogte bent hoeveel man hulp er nodig is. Tafelbladen en onderstellen dient u zelf te monteren met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Dit wijst zichzelf u kunt de onderstellen zelf plaatsen waar u wilt i.v.m. de stoelen die u heeft. Meet dit van te voren goed uit of de stoelen tussen de poten passen. Voorboren in het hout is niet nodig. Tafels welke niet vervaardigd zijn in onze werkplaats zijn hiervan uitgesloten.  
Bezorging door 2 man incl. montage of excl montage (allen mogelijk binnen NL en BE voor Duitsland alleen basic bezorging met toeslag van toepassing): Voor levering met montage/over de drempel geldt dat u een mail ontvangt vanuit BR8 met daarin 3 mogelijkheden waar u uit kunt kiezen voor de levering (wanneer u gekozen heeft voor levering met montage wordt dit dus ook gemonteerd door de BR8 bezorgers).

Bij Industrial-Home betaal je de volgende kosten voor bezorging:

Toeslagen: Wallonië, Zuid-België, Luxemburg & Duitsland: 250% | Waddeneilanden: 200%

Bezorging tafels in Nederland

Bezorging Basic, geen montage: Een man komt, u dient deze man te helpen met het tillen vanuit de truck naar binnen (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)
Bezorging Plus, geen montage: € 85,- Twee mannen brengen het naar binnen, zonder montage (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap).
Bezorging Luxe, met montage: € 105,- Twee mannen brengen de tafel naar binnen en monteren deze (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap).

Bezorging tafels in België (Noord-België, exclusief Wallonië)

Bezorging Basic, geen montage: Een man komt, u dient deze man te helpen met het tillen vanuit de truck naar binnen (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)
Bezorging Plus, geen montage: € 85,- Twee mannen brengen het naar binnen, zonder montage (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)
Bezorging Luxe, met montage: € 105,- Twee mannen brengen de tafel naar binnen en monteren deze (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)

Bekijk hoe het leveren en monteren er aan toe gaat bij Industrial Home

Bezorging met een verhuislift?

Onze logistieke afdeling neemt contact met u op. Zij beoordelen of de levering via de lift in het gebouw mogelijk is. Mocht dat niet het geval zijn moeten we toch een verhuislift laten komen met de daarbij behorende kosten (voor de klant).

Let op, het wijzigen van het aflevermoment binnen 48 uur voorafgaand aan de levering is niet kosteloos. Hiervoor wordt € 65,- in rekening gebracht.

Wanneer uw bestelling bezorgd wordt met een verhuislift verzorgen wij deze voor u. De kosten zijn hierbij wel voor uw rekening. We leveren hierbij tot max. de 7e verdieping, waarbij de kosten € 195 bedragen.

Waarom zijn de kosten van de verhuislift minimaal € 195,- ?

De kosten van een verhuislift bestaan uit de basiskosten van de lift zelf, extra administratiekosten t.o.v. een reguliere levering en extra tijd om de bezorging in te plannen. Daarnaast duurt het ongeveer drie keer zo lang om een tafel te leveren door middel van een verhuislift. Tenslotte is de kans op beschadiging groter dan wanneer we het blad met onze eigen handen naar binnen kunnen tillen, waardoor wij ook rekening moeten houden met dit risico. Soms moeten tafels ook extra worden ingepakt om beschadigingen te voorkomen.

Vind je deze kosten toch te hoog? Dan is het ook mogelijk om de verhuislift zelf te regelen.

Belangrijk bij levering via verhuislift:

Industrial-Home is bij het plannen van de verhuislift afhankelijk van het verhuurbedrijf. Wanneer jij hier flexibel mee om kunt gaan kunnen we jouw bestelling sneller leveren.
Wanneer een parkeerontheffing nodig is, behoort dit tot jouw verantwoordelijkheid.
Meet héél goed de ramen/deuren waar de bestelling doorheen moet. Houd hierbij rekening met speciale leveringscondities zoals een Frans balkon en de positie van de verhuislift.

Waarom Industrial-Home?

Shops in Loods 5 Amersfoort, Zaandam, Sliedrecht en Maastricht.
14 dagen bedenktijd

Contactgegevens
E-mailadres: info@industrial-home.com
Telefoon: +31 (0) 619960500
KvK : 70729778
btw : NL.858437260.B01
IBAN : NL68 KNAB 0255351860

Informatie aanvragen?

Bij Industrial-Home staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om jouw wensen, vragen en zelfs jouw ideeën voor een op maat gemaakte lamp of speciaal meubel. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Telefoon *