Verzenden en bezorging | Industrial-Home | Industriële meubels

Verzenden en bezorging:

Bestellingen op onze webshop www.industrial-home.com boven de €600 worden gratis bezorgd in Nederland.
Na de online bestelling op onze webshop nemen wij contact met je op om een bezorgmoment met jou af te spreken. Bel ons voor meer informatie op +31 (0) 6- 19960500.
Indien u bij Loods5 een bestelling plaatst dan wordt deze bezorgd door Loods5. Afhankelijk van waar u woont komt er een km vergoeding bij, vraag een Loods5 medewerker hoeveel de bezorgkosten dan zijn. U kunt uw bestelling wel bij een Loods5 vestiging gratis ophalen.
Na de bestelling bij Loods5, neemt Loods5 contact op om een bezorgmoment af te spreken. Bel Loods5 voor meer informatie op 088-655 0555
Tafelbladen en onderstellen dient u zelf te monteren met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Dit wijst zichzelf u kunt de onderstellen zelf plaatsen waar u wilt i.v.m. de stoelen die u heeft. Meet dit van te voren goed uit of de stoelen tussen de poten passen. Voorboren in het hout is niet nodig.

Bij Industrial-Home betaal je de volgende kosten voor bezorging:

Toeslagen: Wallonië, Zuid-België, Luxemburg & Duitsland: 250% | Waddeneilanden: 200%

Bezorging tafels in Nederland

Ophalen: gratis
Bezorging Basic, geen montage: gratis Een man komt, u dient deze man te helpen met het tillen vanuit de truck naar binnen (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)
Bezorging Plus, geen montage: € 65,- Twee mannen brengen het naar binnen, zonder montage (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap).
Bezorging Luxe, met montage: € 85,- Twee mannen brengen de tafel naar binnen en monteren deze (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap).

Bezorging tafels in België (Noord-België, exclusief Wallonië)

Ophalen: gratis
Bezorging Basic, geen montage: € 75,- Een man komt, u dient deze man te helpen met het tillen vanuit de truck naar binnen (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)
Bezorging Plus, geen montage: € 100,- Twee mannen brengen het naar binnen, zonder montage (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)
Bezorging Luxe, met montage: € 125,- Twee mannen brengen de tafel naar binnen en monteren deze (alleen begane grond, over de drempel, niet via een trap)

Bekijk hoe het leveren en monteren er aan toe gaat bij Industrial Home

Bezorging met een verhuislift?

Onze logistieke afdeling neemt contact met je op. Zij beoordelen of de levering via de lift in het gebouw mogelijk is. Mocht dat niet het geval zijn moeten we toch een verhuislift laten komen met de daarbij behorende kosten (voor de klant).

Let op, het wijzigen van het aflevermoment binnen 48 uur voorafgaand aan de levering is niet kosteloos. Hiervoor wordt € 65,- in rekening gebracht.

Wanneer jouw bestelling bezorgd wordt met een verhuislift verzorgen wij deze voor je. De kosten zijn hierbij wel voor jouw rekening. We leveren hierbij tot max. de 7e verdieping, waarbij de kosten € 195 bedragen.

Waarom zijn de kosten van de verhuislift minimaal € 195,- ?

De kosten van een verhuislift bestaan uit de basiskosten van de lift zelf, extra administratiekosten t.o.v. een reguliere levering en extra tijd om de bezorging in te plannen. Daarnaast duurt het ongeveer drie keer zo lang om een tafel te leveren door middel van een verhuislift. Tenslotte is de kans op beschadiging groter dan wanneer we het blad met onze eigen handen naar binnen kunnen tillen, waardoor wij ook rekening moeten houden met dit risico. Soms moeten tafels ook extra worden ingepakt om beschadigingen te voorkomen.

Vind je deze kosten toch te hoog? Dan is het ook mogelijk om de verhuislift zelf te regelen.

Belangrijk bij levering via verhuislift:

Industrial-Home is bij het plannen van de verhuislift afhankelijk van het verhuurbedrijf. Wanneer jij hier flexibel mee om kunt gaan kunnen we jouw bestelling sneller leveren.
Wanneer een parkeerontheffing nodig is, behoort dit tot jouw verantwoordelijkheid.
Meet héél goed de ramen/deuren waar de bestelling doorheen moet. Houd hierbij rekening met speciale leveringscondities zoals een Frans balkon en de positie van de verhuislift.

Waarom Industrial-Home?

Over Ons
Shops in Loods5 Amersfoort, Zaandam, DuivenSliedrecht en Maastricht
Over Ons
Snelle levering
Over Ons
14 dagen bedenktijd

Contactgegevens
E-mailadres: info@industrial-home.com
Telefoon: +31 (0) 619960500
KvK : 70729778
btw : NL.858437260.B01
IBAN : NL68 KNAB 0255351860

Informatie aanvragen?

Bij Industrial-Home staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om jouw wensen, vragen en zelfs jouw ideeën voor een op maat gemaakte lamp of speciaal meubel. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Telefoon *