Verlichting online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Geniet van het voorjaar bij Industrial-Home! Profiteer van 10% voorjaarskorting op onze gehele collectie. Gebruik hiervoor de code VOORJAAR2023

Verlichting

Prijs

tot

INDUSTRIËLE LAMPEN

​Industrial-Home heeft een breed assortiment aan industriële lampen en fabriekslampen.

We bieden de grootste collectie aan robuuste industriële hanglampen en vloerlampen. Waar moet je op letten bij de aanschaf van deze industriële lampen? Het begint bij de ruimte. Welke ruimte wil je belichten? Ben je op zoek naar eyecatcher voor de eetkamer, woonkamer, boven de eettafel, of voor in de slaapkamer?

Onze prachtige industriële lampen van Oost Europeaanse makelaardij zijn een lust voor het oog en geven dat speciale gevoel en gezellige sfeer. De robuustheid straalt er van af. Kwalitatief hoogwaardige industriële lampen met mooie industriële vorm. Zeer goed toepasbaar in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, bar, restaurant of winkel.

Ontstaan van industriële lampen

Rond 1750 ontstonden de grote fabrieken. De gloeilamp deed honderd jaar later zijn entree en zorgde voor een ware revolutie. Deze donkere fabrieken moesten uiteraard goed verlicht worden. In deze tijd ontstond de industriële lamp. Wie kent niet de plaatjes van de fabrieken met lange rijen oude roestige bakken. Ze waren grof, groot en eigenlijk altijd gemaakt van staal. Deze joekels waren gemaakt voor een grote lichtopbrengst. Puur functioneel.

De gloeilampen waren nog erg waardevol in die tijd en moesten dan ook goed beschermd worden. Dit gebeurde door middel van een grote metalen kap of rooster. Bijkomstig voordeel: de medewerkers in de fabriek werden niet zo snel verblind door het krachtige licht. Na verloop van tijd deed de tl-verlichting zijn intrede en verdwenen de industriële lampen naar de achtergrond.

Maar, ze zijn terug! En weer helemaal trendy. Deze stoere echte fabriekslampen passen in elke moderne inrichting. Juist het ruwe en stoere uiterlijk maakt deze trendy verlichting zo gewild.

Interieur trends

Scandinavisch wonen is erg geliefd onder interieurbloggers en stylisten. De Scandinavische stijl is licht en sober gecombineerd met pure elementen zoals hout. Puur, ruw en terug naar de basis. De authentieke look van industriële lampen en kasten sluit naadloos aan op deze trend. Wij als trendwatchers zijn voortdurend bezig met de uitbreiding van de collectie industriële items.