Industriële hanglampen online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij mensen thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

-15% korting met code ACTIE15

Industriële hanglampen

Prijs

tot

Industriële hanglampen

Een hanglamp boven je eettafel is een echte sfeermaker. Niet alleen het design van de hanglamp is bepalend maar ook het materiaal en lichtbron zijn sfeerbepalend. Wij bieden je een ruime keuze; van grote industriële hanglampen tot aan kleine industriële hanglampen.

3 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Industriële hanglampen: de perfecte mix van functionaliteit en stijl

Een industriële lamp past goed bij een houten eettafel. Bij industriële lampen denkt men natuurlijk direct aan grote hanglampen. Wat kenmerkt deze trend? De combinatie van verschillende materialen en het gebruik van grote schroeven en scharnieren zorgen voor de robuuste uitstraling. De meeste fabriekslampen hebben nog steeds de klassieke staal kleur. De combinatie van een stoer en authentieke uiterlijk zorgt ervoor dat de industrielook in vrijwel elk interieur past. We kunnen nu ook elke originele lamp in elke RAL kleur leveren geef de gewenste RAL kleur op bij de bestelling.

In een ruimte met een modern interieur vormt dit een goed contrast. Maar ook in een klassiek of brocante interieur komen industriele lampen helemaal tot zijn recht. Dit bewijst toch maar weer dat een goed design tijdloos kan zijn. Tip: toon lef en hang een enorme industrielamp op in de keuken of woonkamer.

 

Met een hanglamp is uw interieur compleet!

Een hanglamp is de sfeermaker in uw interieur. Elke hanglamp heeft zijn eigen uitstraling. Niet alleen het design van de hanglamp is bepalend maar ook het materiaal en lichtbron zijn sfeerbepalend. Wij bieden u een ruime keuze; van industriële, grote hanglampen tot aan kleine industriële hanglampen.

Of u nu een hanglamp zoekt voor de eettafel, slaapkamer, werkkamer, hal, keuken of kinderkamer: Bij ons slaagt u zeker. Een hanglamp boven de eettafel is populair. Grote hanglampen lenen zich hier goed voor. Combineer uw stijl met een hanglamp. Een eettafel modern of juist klassiek? De hanglamp boven de eettafel kan deze stijl juist versterken.

Ook het combineren van diverse stijlen, zoals modern met stoer industrieel, kan een speelse uitstraling geven. Naast de eettafel zijn er nog veel meer plekken voor hanglampen.

De woonkamer blijft een favoriet. Hanglampen in de woonkamer passen goed boven de salontafel, maar ook net naast de bank of boven een laag kastje komen hanglampen goed tot zijn recht. Woonkamer, gang, slaapkamer of kinderkamer: een hanglamp past overal. Maar heeft u ook wel eens gedacht aan een hanglamp buiten? Een hanglamp buiten haalt binnen naar buiten.

Door een hanglamp buiten te plaatsen creëert u een huiselijk sfeer in de tuin of op uw balkon. De hanglamp buiten is natuurlijk van een ander materiaal dan een hanglamp boven de eettafel. Verder is het belangrijk dat een industriële lamp voor buiten voorzien is van een hoge IP-waarde zodat deze beschermd is tegen weersinvloeden van buitenaf. Vaak is een industriële lamp geschikt voor buiten en kan dan gedurende alle seizoenen buiten blijven hangen, perfect!