Ovale eettafel online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Profiteer na Pinksteren (tot 9 juni) nog van 10% korting op jouw bestelling met de code PINKSTER23

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Ovale eiken eettafels

Speciaal voor iedereen die niet kan kiezen tussen een rechte of ronde tafel: de populaire ovale eettafel. Bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bij ons zelf kiezen welk formaat je wil, hebben we zeer veel kleuren beschikbaar én kun je ook kiezen voor een visgraat patroon!

12 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Meer over onze ovale tafels

De ovale eettafel is een mooie combinatie tussen een normale rechte tafel en een ronde tafel. Je zit bijna net zo gezellig als aan een ronde tafel, maar bij een tafel die ovaal is, is het in sommige gevallen wel net even praktischer. Bij Industrial-Home bieden wij deze ovaalvormige eettafels nu ook aan!

Wij maken onze tafels in eigen fabriek en bieden veel verschillende soorten aan. Wij maken normale eiken tafelbladen, maar ook visgraat tafelbladen. Bij het normale eiken tafelblad kun je ook nog eens kiezen voor een verjongde rand. Bij de visgraat uitvoering daarentegen kun je kiezen voor een prachtige metalen band om de tafel! En omdat wij iedereen graag persoonlijk willen helpen kunnen wij jouw tafel daarom ook geheel op maat maken! Staat jouw perfecte ovale eettafel er net niet tussen? Laat het weten en daag ons uit!

Welke mogelijkheden zijn er met het op maat laten maken van een ovale tafel?

In principe kunnen wij alle formaten voor je zagen. Zo kun je kiezen voor een zeer groot formaat gaan voor 10 personen, maar kunnen wij ook een klein exemplaar maken zoals bijvoorbeeld een ovale salontafel. Ook zijn er veel mogelijkheden in dikte van het tafelblad, het onderstel, patroon en de kleur.