Ovale eettafel online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij klanten thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

SALE! -15% korting met code ACTIE15

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Ovale eiken eettafels

Speciaal voor iedereen die niet kan kiezen tussen een rechte of ronde tafel: de populaire ovale eettafel. Bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bij ons zelf kiezen welk formaat je wil, hebben we zeer veel kleuren beschikbaar én kun je ook kiezen voor een visgraat patroon!

5 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Ovale tafels: de perfecte mix

Ovale tafels, de ideale combinatie van rechte lijnen en rondingen. De ovale vorm voegt een subtiele dynamiek toe aan je ruimte, waardoor een gevoel van beweging en harmonie ontstaat. Ovale tafels zijn meer dan alleen plekken om te eten; ze zijn ontmoetingspunten waar verhalen worden gedeeld en momenten worden gevierd. De ovale vorm nodigt uit tot gesprekken en creëert een warme, uitnodigende sfeer die bijdraagt aan een hechte samenzijn in jouw woning. Deze vorm van de tafel bevordert betekenisvolle gesprekken en draagt bij aan een warme en gastvrije ambiance, waardoor jouw huis het perfecte decor wordt voor gezamenlijke herinneringen en samenzijn.

Een populaire keuze onder de ovale tafels zijn onze ovale visgraattafels. Met hun unieke visgraatpatroon voegen deze tafels een extra dimensie van elegantie toe aan je interieur. De visgraatstructuur geeft een verfijnde uitstraling aan de tafel. Mocht een ovale visgraattafel je toch niet helemaal liggen, kun je altijd een kijkje nemen tussen al onze visgraat tafels.

 

Beste van twee werelden

Ovale tafels brengen het beste van rechthoekige tafels en ronde tafels samen in een enkele, elegante eenheid. Tafels met een ovale vorm behouden de intieme, gezellige sfeer van een ronde tafel, terwijl ze tegelijkertijd de structuur en de focus op een centraal punt van een rechthoekige tafel bieden. Dit betekent dat je kunt genieten van intieme diners of uitgebreide bijeenkomsten, zonder dat je hoeft in te leveren op gemak en gebruiksgemak. De ovale vorm zorgt daarnaast voor een efficiënte indeling van de ruimte, waardoor er voldoende zitplaatsen zijn zonder dat er ongemakkelijke hoeken ontstaan.

Een ander voordeel van ovale tafels is hun veelzijdigheid in decoratie. De vloeiende, organische lijnen van een ovale tafel zorgen voor een zachte, esthetisch aangename uitstraling die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, minimalistische look nastreeft of een meer klassieke en traditionele inrichting wilt, een ovale tafel past zich moeiteloos aan en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien is de ovale vorm bijzonder geschikt voor smalle eetkamers of ruimtes met beperkte doorloopruimte, omdat de afgeronde randen het gemakkelijker maken om eromheen te bewegen zonder scherpe hoeken. Dit maakt ovale tafels niet alleen mooi, maar ook praktisch en ruimtebesparend.

 

Verschil met Deens ovale tafels

Hoewel de term "ovaal eettafel" een brede categorie omvat, is het belangrijk op te merken dat Deens ovale tafels toch echt anders zijn dan deze klassieke vorm. In tegenstelling tot generieke ovale tafels, zijn Deens ovale tafels doordrenkt met de verfijnde esthetiek van de Deense designtraditie. De minimalistische benadering van Deens design komt tot uiting in elk aspect van dit type ovale tafel, waardoor ze niet alleen functionele meubelstukken zijn, maar ook kunstwerken die een ruimte verheffen. Bij het maken van de keuze tussen een ovale tafel en een Deens ovale tafel is het cruciaal om je persoonlijke designvoorkeur in overweging te nemen. Mocht je hier niet uitkomen zelf, willen wij je hier graag bij helpen met persoonlijk advies.

 

Ovale tafels: flexibiliteit in stijl

Ovale tafels hebben zoals hierboven benoemd dus het vermogen om zich aan te passen aan uiteenlopende interieurstijlen. Of je nu een modern huis hebt met strakke lijnen en minimalistische inrichting, of een meer traditionele ruimte met klassieke elementen, een ovale tafel voegt een vleugje verfijning toe zonder uit de toon te vallen. De vorm stimuleert gesprekken en maakt elke stoel gelijkwaardig, waardoor een gezellige en inclusieve sfeer ontstaat. De veelzijdigheid van ovale tafels wordt nog versterkt door hun materiaal- en afwerkingsopties, waardoor ze moeiteloos aansluiten bij de visie die je voor je interieur hebt.