Ovale eettafel online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Shop in oktober bij Industrial-Home met 10% korting met de code SHOPTOBER

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Ovale eiken eettafels

Speciaal voor iedereen die niet kan kiezen tussen een rechte of ronde tafel: de populaire ovale eettafel. Bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bij ons zelf kiezen welk formaat je wil, hebben we zeer veel kleuren beschikbaar én kun je ook kiezen voor een visgraat patroon!

12 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Ovale tafels: de perfecte mix

Ovale tafels, de perfecte mix tussen een rechthoekige tafel en ronde tafel. De ovale vorm voegt een subtiele dynamiek toe aan je ruimte, waardoor een gevoel van beweging en harmonie ontstaat. Deze tafels zijn meer dan alleen plekken om te eten; ze zijn ontmoetingspunten waar verhalen worden gedeeld en momenten worden gevierd. De ovale vorm nodigt uit tot gesprekken en creëert een warme, uitnodigende sfeer die bijdraagt aan een hechte samenzijn in jouw woning.

 

Beste van twee werelden

Ovale tafels brengen het beste van rechthoekige en ronde tafels samen in een enkele, elegante eenheid. Ze behouden de intieme, gezellige sfeer van een ronde tafel, terwijl ze tegelijkertijd de structuur en de focus op een centraal punt van een rechthoekige tafel bieden. Dit betekent dat je kunt genieten van intieme diners of uitgebreide bijeenkomsten, zonder dat je hoeft in te leveren op gemak en gebruiksgemak. De ovale vorm zorgt voor een efficiënte indeling van de ruimte, waardoor er voldoende zitplaatsen zijn zonder dat er ongemakkelijke hoeken ontstaan.

 

Ovale tafels: flexibiliteit in stijl

Het meest verbazingwekkende aan ovale tafels is hun vermogen om zich aan te passen aan uiteenlopende interieurstijlen. Of je nu een modern huis hebt met strakke lijnen en minimalistische inrichting, of een meer traditionele ruimte met klassieke elementen, een ovale tafel voegt een vleugje verfijning toe zonder uit de toon te vallen. De vorm stimuleert gesprekken en maakt elke stoel gelijkwaardig, waardoor een gezellige en inclusieve sfeer ontstaat. De veelzijdigheid van ovale tafels wordt nog versterkt door hun materiaal- en afwerkingsopties, waardoor ze moeiteloos aansluiten bij de visie die je voor je interieur hebt.