Rechthoekige Tafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Het is de maand van de tafel bij Industrial-Home! Bestel jouw nieuwe tafel in de maand februari met 10% korting. Gebruik hiervoor de code NIEUWETAFEL10

Rechthoekige Tafels

Prijs

tot

Vorm

Tafelblad dikte

Rechthoekige eiken tafels

Ben je op zoek naar een klassieke rechthoekige eiken tafel? Bij Industrial-Home ben je aan het goede adres. Wij hebben verschillende eikentafels van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een maatwerk eiken tafel? Ook dat is mogelijk bij Industrial-Home, neem daarvoor contact met ons op.

7 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

De populaire rechthoekige tafel

Een van de meeste populaire eettafels is de rechthoekige tafel. En dat begrijpen wij goed! De rechthoekige vorm biedt namelijk verschillende voordelen!

Ruimte: ten eerste de vele ruimte waarover de rechthoekige tafel beschikt. Deze ruimte van het tafelblad kan onder andere gebruikt worden voor het eten, om gezellige accessoires op te plaatsen, als studieplekje of om de krant te lezen.

Extra eetplekken: bij een rechthoekige tafel schuif je gemakkelijk een extra stoel aan, waardoor je met eer mensen tegelijk kunt eten. Ideaal wanneer familie of vrienden op visite komen!

Interieur: ook zijn rechthoekige tafels zeer praktisch te plaatsen in jouw interieur. Ze kunnen namelijk perfect met een kant tegen een muur geplaatst worden.