Ronde Tafels online bestellen bij Industrial-Home

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Ronde eettafel van eiken of marmer

De ronde eettafel is een van onze favoriete tafels vanwege het gezellige karakter van de tafel! Door de vorm zit er nooit iemand in een dode hoek en heb je altijd contact met iedereen. Deze ronde eettafel is daarom niet alleen geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een ronde eetkamertafel, maar ook bij organisaties die op zoek zijn naar een robuuste ronde tafel voor besprekingen of als vergadertafels.

6 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

De ronde eettafel is een van onze favoriete tafels vanwege het gezellige karakter van de tafel! Door de vorm zit er nooit iemand in een dode hoek en heb je altijd contact met iedereen aan tafel. De ronde eettafel is daarom niet alleen geliefd voor in huis, maar ook bij organisaties die op zoek zijn naar een robuuste ronde tafel voor besprekingen of als vergadertafel.

Unieke ronde eettafel

Door de verschillende onderstellen is geen tafel hetzelfde en krijgt elke ronde tafel een uniek karakter. Een stoere stalen kruispoot als onderstel staat geweldig in een industrieel interieur. Andersom staat een ronde eettafel met een wit stalen gekruist onderstel weer prachtig in een wat lichter minimalistisch interieur. Neem je een houten ronde eettafel met een stalen onderstel in het zwart dan past dat juist weer heel mooi in een retro-interieur. De combinaties lijken eindeloos waardoor er voor ieder interieur wel een geschikte ronde tafel is.

Heb je niet de combinatie gevonden die je zoekt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eiken ronde eettafel

Aan de eettafel wordt lief en leed gedeeld, gelachen, gehuild, gedanst en gefeest. Aan een ronde eettafel van eiken wordt dit alleen maar meer. Zoals je van ons gewend bent, maken we alleen maar gebruik van de beste materialen. Rustiek eiken wordt voornamelijk voor onze ronde eettafels gebruikt. Het wordt gekenmerkt door de knoesten en scheuren in het hout.

Voordelen van een ronde eettafel

De ronde eettafel is terug van weggeweest. Ze zijn en blijven ideaal voor een kleine ruimte, omdat er relatief veel mensen omheen kunnen zitten. Iedereen kan bovendien goed bij de spullen die erop staan. Pannen en schalen, samen aanschuiven en lekker praten: niets is zo gezellig. In de webshop van Industrial-Home vind je een uitgebreide collectie ronde, eikenhouten tafels. Ben je benieuwd naar alle voor- en nadelen van een ronde eettafel? Lees het blog dat wij hierover schreven.

Wil je liever iets anders? Bekijk dan onze ovale tafels!

Op zoek naar een ronde salontafel? Bekijk onze ronde salontafels hier.

Onderstel ronde eettafel

Wij hebben twee populaire onderstellen voor ronde eettafels.  Het matrix onderstel goed past in een stoer industrieel interieur. Het sol onderstel past goed in een minimalistisch interieur. Zo is er altijd een onderstel dat goed bij jouw interieur past.