Ronde eettafel online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij klanten thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

GRATIS jaarlijks onderhoud op uw tafel? Wordt dan SILVER MEMBER!

Ronde eettafels

De ronde eiken tafel is een populair categorie vanwege het gezellige karakter van de tafel! Door de vorm zit er nooit iemand in een dode hoek en heb je altijd contact met iedereen. De ronde eettafel is daarom niet alleen geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een ronde eetkamertafel, maar ook bij organisaties die op zoek zijn naar een robuuste ronde tafel (als vergadertafel) voor besprekingen.

8 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Ronde eiken tafel, een en al gezelligheid

Aan de eettafel wordt lief en leed gedeeld, gelachen, gehuild, gedanst en gefeest. Aan een ronde eiken tafel wordt dit alleen maar meer. De warme en veelzijdige uitstraling zorgen er namelijk voor dat een rond eettafel nooit zijn charme verliest en met de duurzaamheid van dit materiaal heb je daar je leven lang plezier van. Zoals je van ons gewend bent, maken we alleen maar gebruik van de beste materialen. Rustiek eiken wordt voornamelijk voor onze ronde eettafels gebruikt. Het wordt gekenmerkt door de knoesten en scheuren in het hout, net zoals bij onze eiken boomstamtafels. Daarnaast kun je jouw eikenblad ook in alle kleuren geverfd krijgen, gecombineerd met een Skylt matte, krasvaste, transparante toplaag. Zo behoudt het eikenhout zijn eigen karakteristieke kleur voor jarenlang.

 

Voordelen van een ronde eettafel

Een ronde eettafel heeft zijn populariteit te danken aan de vele voordelen. Door de ronde vorm bespaar je veel ruimte om je tafel heen. Ideaal dus voor kleine ruimtes! Ook creëer je zo een speels effect, doordat je de meeste rechthoekige en vierkante vormen in huis doorbreekt. Door het ontbreken van punten, hoef je je geen zorgen te maken dat er iemand zich tegen de tafel stoot. Door de vorm zit er ook niemand aan het hoofd, kun je gemakkelijk met iedereen aan tafel (oog)contact maken en schuif je eenvoudig een extra stoel aan. Daarnaast kan iedereen overal gemakkelijk bij, denk bijvoorbeeld aan de pannen en schalen. Ben je benieuwd naar alle voor- en nadelen van een ronde eettafel? Lees onze blog vol voordelen die wij hierover hebben geschreven.

Ben je uiteindelijk toch opzoek naar een andere tafelvorm? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze ovale tafels of rechthoekige tafels en laat je inspireren.

 

Unieke onderstellen van een ronde eettafel

Door de verschillende onderstellen is geen tafel hetzelfde en krijgt elke tafel een uniek karakter. Wij hebben twee populaire onderstellen voor ronde eettafels. Ten eerste een matrix onderstel. Onze stoere matrix poot past bijvoorbeeld goed in een stoer industrieel interieur.

Ten tweede kun je kiezen voor het populaire sol onderstel. Deze past juist weer goed in een minimalistisch interieur. In ons assortiment vind je eindeloze combinaties, waardoor er altijd een onderstel is dat goed bij jouw interieur past!

 

Advies nodig? Wij helpen je graag!

Zoals je hierboven kunt lezen is een ronde eiken tafel een ideaal meubelstuk voor het creëren van gezellige momenten. Wil je graag meer informatie ontvangen over ons of onze ronde eettafels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn te bereiken via e-mail info@industrial-home.com en je kunt ons bellen of whatsappen op +31 (0) 619960500.