Boomstamtafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Geniet van het voorjaar bij Industrial-Home! Profiteer van 10% voorjaarskorting op onze gehele collectie. Gebruik hiervoor de code VOORJAAR2023

Prijs

tot

Vorm

Tafelblad dikte

Eiken boomstamtafels

Ga je voor een landelijke uitstraling? Kies dan voor een natuurlijke boomstamtafel met bijpassende tafelpoot. Onze boomstamtafels zijn leverbaar met een blad van 4,5 cm dikte of 6 cm. Hoe dikker het blad, hoe landelijker het oogt!

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Industrial-Home biedt een groot assortiment tafels aan. Wij maken voornamelijk eiken tafels, in alle maten! Maatwerk is onze sterke kant.

Maatwerk

Onze boomstamtafels zijn geen uitzondering, ook deze zijn in alle maten verkrijgbaar. Hierin kunt u kiezen tussen een massieve tafel en een opgedikte tafel. Een opgedikte tafel is een exemplaar waar wij een extra rand onder lijmen. Wij kunnen een blad van 4 centimeter massief laten lijken op eentje van 6 centimeter door er een rand onder te lijmen. Hetzelfde effect, maar in prijs een stuk goedkoper.De tafels zijn glad geschuurd maar ook bieden we de mogelijkheid om de tafel te laten borstelen. Door deze behandeling voelt de tafel grover aan en oogt hij meer naturel.

Made in Polen

Alle tafels die wij afleveren worden in Polen bij ons familiebedrijf gemaakt. We gebruiken de beste technieken om uw tafel zo mooi mogelijk te maken. Én alles wordt bij ons op maat gemaakt! Dus heeft u net even andere maten of speciale wensen? Niets is ons te gek! Vraag vrijblijvend een offerte via: info@industrial-home.com of kom langs in onze showroom in Loods5 Amersfoort, Loods5 Duiven, Loods5 Zaandam, Loods5 Sliedrecht of Loods5 Maastricht. Kijk voor openingstijden op www.loods5.nl