Boomstamtafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij mensen thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

-15% korting met code ACTIE15

Prijs

tot

Vorm

Tafelblad dikte

Eiken boomstamtafels

Ga je voor een landelijke uitstraling? Kies dan voor een natuurlijke boomstamtafel met bijpassende tafelpoot! Onze boomstamtafels zijn leverbaar met een blad van 4,5 cm dikte of 6 cm. Hoe dikker het blad, hoe landelijker het oogt! Ontdek direct ons aanbod en laat je inspireren.

1 Resultaat

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Natuurlijke schoonheid van boomstamtafels

Boomstamtafels brengen een vleugje natuurlijke pracht in elke ruimte. Boomstamtafels zijn veelzijdig en passen moeiteloos in verschillende interieurstijlen. De organische esthetiek vormt een prachtig contrast met verschillende decoratieve elementen. Plaats een boomstamtafel bijvoorbeeld in een minimalistische omgeving om een statement te maken, of voeg het toe aan een eclectisch interieur voor een natuurlijk accent dat de ruimte verbindt. De natuurlijke schoonheid van boomstamtafels blijft tijdloos en intrigerend, waardoor ze kunnen worden gezien als 'investering voor de toekomst'.

Een ander merkbaar voordeel van boomstamtafels is hun robuuste en stevige constructie. Het gebruik van de volledige boomstam als tafelblad resulteert in een solide en stabiel oppervlak dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Dit maakt boomstamtafels uitermate geschikt voor gezinnen of drukke huishoudens waarop veel activiteiten plaatsvinden, zoals maaltijden, knutselen of spelletjesavonden. De natuurlijke textuur en korrel van het hout voegen bovendien een natuurlijke dimensie toe aan de tafel, wat bijdraagt aan het comfort en de aantrekkingskracht ervan. Knoesten, scheuren en houtnerven dragen allemaal bij aan de charme van het meubelstuk, waardoor het een authentiek en rustiek gevoel brengt in jouw woning. Wel belangrijk om je tafel goed te onderhouden uiteraard.

 

Betovering van boomstamtafels

Boomstamtafels zijn als kunstwerken van de natuur rechtstreeks in je huis gebracht. Met hun natuurlijke randen en onregelmatige vormen dragen ze een uniek karakter dat de kracht en schoonheid van levende bomen weerspiegelt. Elke tafel vertelt een verhaal door de unieke patronen van het hout, waardoor ze niet alleen functionele meubelstukken zijn, maar ook gespreksstarters en blikvangers.

Gaat je voorkeur toch naar een moderne tafel? Neem dan eens een kijkje tussen onze populaire visgraat tafels.

 

Boomstamtafels versus traditionele tafels

In vergelijking met conventionele tafels brengen boomstamtafels een uitgesproken contrast in je interieur. Terwijl traditionele tafels strakke lijnen en uniformiteit bieden, stralen boomstamtafels rustieke charme en authenticiteit uit. De onbewerkte randen en natuurlijke afwerking, met hun kenmerkende textuur en kleurschakeringen, creëren een gevoel van diepe verbinding met de natuurlijke wereld om ons heen. Deze tafels brengen niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje kunst in je leefruimte, waardoor ze dienen als het middelpunt van gesprekken en bewondering. De unieke vormen van boomstamtafels geven je interieur een geheel eigen karakter en maken het tot een ruimte vol warmte en uitnodiging, waarin familie en vrienden zich graag verzamelen voor memorabele momenten.