Boomstamtafels online bestellen bij Industrial-Home

Prijs

tot

Vorm

Tafelblad dikte

Eiken boomstamtafels

Industrial-Home biedt een groot assortiment tafels aan. Wij maken voornamelijk eiken tafels, in alle maten! Maatwerk is onze sterke kant.

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Industrial-Home biedt een groot assortiment tafels aan. Wij maken voornamelijk eiken tafels, in alle maten! Maatwerk is onze sterke kant.

Maatwerk

Onze boomstamtafels zijn geen uitzondering, ook deze zijn in alle maten verkrijgbaar. Hierin kunt u kiezen tussen een massieve tafel en een opgedikte tafel. Een opgedikte tafel is een exemplaar waar wij een extra rand onder lijmen. Wij kunnen een blad van 4 centimeter massief laten lijken op eentje van 6 centimeter door er een rand onder te lijmen. Hetzelfde effect, maar in prijs een stuk goedkoper.De tafels zijn glad geschuurd maar ook bieden we de mogelijkheid om de tafel te laten borstelen. Door deze behandeling voelt de tafel grover aan en oogt hij meer naturel.

Made in Polen

Alle tafels die wij afleveren worden in Polen bij ons familiebedrijf gemaakt. We gebruiken de beste technieken om uw tafel zo mooi mogelijk te maken. Én alles wordt bij ons op maat gemaakt! Dus heeft u net even andere maten of speciale wensen? Niets is ons te gek! Vraag vrijblijvend een offerte via: info@industrial-home.com of kom langs in onze showroom in Loods5 Amersfoort, Loods5 Duiven of Loods 5 Maastricht. Kijk voor openingstijden op www.loods5.nl