Salontafels online bestellen bij Industrial-Home

Prijs

tot

Vorm

Patroon

Tafelblad dikte

Een salontafel is onmisbaar in je interieur!

Een salontafel of bijzettafel is onmisbaar in je woonkamer! Zet één of meerdere salontafels, bijzettafels neer en je kunt overal je kopje, boek of afstandsbediening kwijt. Handig! Het is de kunst om een salontafel te vinden die opvalt en past bij de stijl van je interieur. Wij hebben een groot assortiment salontafels, staat jouw perfecte salontafel er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

18 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Salontafels en bijzettafels in alle soorten en maten

Als wij eettafels in alle maten kunnen maken, kunnen wij  dat natuurlijk ook bij salontafels. Omdat wij steeds vaker de vraag kregen om een matchende salontafel te leveren bij een bestelde eettafel, zijn wij ons hier in gaan specialiseren. Zie je een stijl in onze eettafel rubriek? Zoals een visgraattafel of een boomstamtafel? Dan kunnen wij deze ook in een salontafel leveren!

De salontafel-set trend is niet te missen. Dit zijn vaak twee dezelfde tafels met een verschil in hoogte en grootte, zodat deze perfect bij elkaar kunnen staan. Deze kun je ook terug vinden in onze webshop.

Salontafel met stalen poot

Onze salontafels zijn leverbaar met veel verschillende onderstellen. Wij merken dat het onderstel matrix het populairste is. Naast matrix onderstellen hebben wij ook salontafels met een U-poot of een kruispoot op de grond.

Ronde salontafel

Organische vormen worden steeds populairder op het gebied van interieur. Kies voor een paar ronde salontafels van verschillende hoogtes en groottes om een speels effect te creëren!

Visgraat salontafels

Naast visgraat eettafels hebben wij ook visgraat salontafels in ons assortiment. Kies voor een visgraat salontafel met één of twee-pijls motief. Wil je een uniek motief? Kijk dan eens naar een salontafel met Hongaarse punt of een Versailles motief.

Heb je speciale wensen voor een bijzettafel of salontafel die niet terug te vinden is in onze shop? Geen probleem; wij maken 'm geheel op maat voor je. Laat het ons weten in een e-mail of bel ons!

Salontafelsets

Bij grotere zithoeken is een salontafelset de ideale oplossing! Zo voorkom je dat het onoverzichtelijk wordt en toch de ruimte mooi opvult. Wij bieden diverse salontafelsets aan, allemaal met ronde salontafels.