Bartafel online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij mensen thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

-15% korting met code ACTIE15

Prijs

tot

Vorm

Tafelblad dikte

Bartafels

Behalve dat een bartafel heel gezellig oogt is deze ook multifunctioneel te gebruiken. Gebruik hem om aan te eten, te werken of om aan te borrelen in de avond. Staat jouw perfecte bartafel er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

2 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Waarom een bartafel?

Waarom zou je kiezen voor een bartafel? Naast hun stijlvolle uitstraling bieden bartafels een aantal voordelen. Allereerst bevorderen ze informele en gezellige interacties. Ze creëren een ontspannen sfeer waarin mensen gemakkelijk kunnen praten, eten en drinken. Bovendien besparen bartafels vaak ruimte, wat vooral gunstig is in kleinere woningen of appartementen. Ze kunnen dienen als een multifunctionele ruimte om te werken, eten, of zelfs als een extra plek om te entertainen. Kortom, bartafels combineren stijl met praktisch gebruik en voegen een speels element toe aan je leefruimte.

 

Inrichten van mijn bartafel

Het inrichten van een bartafel kan een leuke en creatieve bezigheid zijn. Het begint allemaal met het kiezen van de juiste accessoires en decoratieve elementen om de sfeer te bepalen. Overweeg het gebruik van kleurrijke placemats, trendy barkrukken en aantrekkelijke baraccessoires zoals cocktailshakers en wijnrekken. Voeg persoonlijkheid toe met decoratieve items zoals planten, kunstwerken of unieke glazen. Vergeet ook de verlichting niet, want dit kan een belangrijk sfeerelement zijn. Hang bijvoorbeeld een stijlvolle hanglamp boven de bartafel om een warme en uitnodigende ambiance te creëren. Of je nu kiest voor een elegante, moderne look of een meer ontspannen, informele uitstraling, het inrichten van een bartafel biedt talloze mogelijkheden om je eigen stijl en smaak te uiten en een gastvrije ruimte te creëren waar vrienden en familie van kunnen genieten.