Metalen tafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Shop in oktober bij Industrial-Home met 10% korting met de code SHOPTOBER

Prijs

tot

Vorm

Metalen tafels

Een nieuwe opvallende trend zijn tafels geheel van metaal. Dit zijn stoere tafels met een eigen karakter. Deze tafels zijn gemaakt van koudstaal in zijn pure onbewerkte vorm, waardoor deze een ruige industriële look hebben. Deze tafels zijn ook op maat te maken met eventueel andere onderstellen.

2 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Robuuste elegantie

Metalen tafels brengen een stoere, industriële flair in elke omgeving. Metalen tafels zijn niet bang om in het middelpunt van de aandacht te staan. Met hun strakke lijnen en solide constructie brengen ze een robuuste elegantie die zowel stijlvol als duurzaam is. Deze tafels vormen het perfecte canvas voor eigentijdse designexperimenten en voegen een industriële, urban touch toe aan elke ruimte.

 

Metalen tafels, modern?

In vergelijking met traditionele houten tafels bieden metalen tafels een gedurfde breuk met de norm. Terwijl hout warmte en gezelligheid uitstraalt, brengen metalen tafels een moderne, strakke esthetiek met zich mee. De combinatie van metaal met andere materialen zoals glas of hout geeft deze tafels een veelzijdig karakter dat past bij verschillende ontwerpstijlen.

 

Urban Chic

Of je nu een loft appartement hebt met een industriële uitstraling of een modern huis met minimalistische accenten, metalen tafels voegen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld visgraat tafels, een eigentijdse, stedelijke charme toe. De strakke lijnen en glanzende oppervlakken vormen een gedurfde aanvulling op je ruimte en brengen een gevoel van moderniteit en verfijning met zich mee. Kortom, metalen tafels zijn niet alleen functionele meubelstukken, maar ook statementstukken die je interieur naar een hoger niveau tillen. Hun industriële schittering en moderne allure maken ze tot een gewaagde keuze voor degenen die streven naar eigentijdse elegantie.