Krukken online bestellen bij Industrial-Home

Prijs

tot

Krukken in alle soorten

Krukken zijn de ideale meubelen voor flexibel gebruik. Je gebruikt ze als zitmeubel, opstapje voor de kast of als bijzettafeltje voor bij een relaxfauteuil tijdens het lezen. Omdat krukken meerdere functies hebben, moeten ze naadloos aansluiten bij je interieur. Vooral de kleur en het materiaal van andere meubelen zijn daarbij belangrijk. Bekijk het veelzijdige aanbod krukjes van Industrial-Home. Hier vind je zeker de kruk die jij zoekt!

2 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Kruk kopen

Zoek je een hoge of een lage kruk om erbij te pakken als je met meer mensen bent of een kruk die je ook kunt gebruiken als handig bijzettafeltje? Een krukje van eikenhout of van leer? Industrial-Home heeft het allemaal. Een kruk is niet alleen een veelzijdig en flexibel meubel, maar ook zeer decoratief. Onze houten krukjes bijvoorbeeld. Deze krukjes maken je interieur helemaal af.

Pak er een krukje bij als er bezoek komt of gebruik de kruk als handig tafeltje naast de bank. Leg er je boek op of zet er je kopje thee neer. Natuurlijk zijn alle krukjes van Industrial-Home verkrijgbaar voor een verrassend lage prijs. Bekijk ons online aanbod en bestel meteen het krukje wat bij jou en je interieur past.

Allemaal unieke en prachtige objecten om te gebruiken als zitplaats aan uw tafel, bureau of bar, perfect!
Helemaal handig zijn de krukken in hoogte verstelbaar!