Sorteer op
  • -11%

    EIKEN OVALE TAFEL OBRA MET MATRIX ONDERSTEL
    EIKEN OVALE TAFEL OBRA MET MATRIX ONDERSTEL
    € 879,00 € 779,00

OVALE EIKEN TAFELS

Na jarenlang rond en vervolgens rechthoekig, is nu de ovale tafel in opkomst. Net even iets minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel door de afgestompte hoeken, maar juist daardoor kunnen er veel mensen aanschuiven. De afwerking, het onderstel en de afmetingen bepaalt u helemaal zelf.

Gezellig tafelen
Ronde en ovale eettafels staan bekend om hun ouderwetse gezelligheid. Door het gebrek aan rechte lijnen, zit niemand precies naast elkaar. Dat maakt het makkelijker om elkaar aan te kijken en een goed gesprek te voeren. Heerlijk eten, ’s avonds gezellig borrelen of een spelletje: een ovale eetkamertafel maakt het nóg gezelliger.

Ovaal tafelblad
Bij Industrial-Home kunt u zelf een tafelblad en onderstel combineren. Ook qua lengte is veel mogelijk. 

Het onderstel
Net als het tafelblad, is ook het onderstel van de eettafels in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Bijvoorbeeld stoere matrixpoot van zwart metaal. 

Ovale vergadertafels
Onze ovale tafels worden ook regelmatig gebruikt als vergadertafels. Net als een eettafel bevorderen ze goede gesprekken door een intiemere sfeer. Goed voor de productiviteit van het overleg. 

Ovale tafel op maat laten maken
Wilt u een ovale tafel op maat laten maken, zodat hij helemaal aan uw wensen voldoet? Mail ons op : info@industrial-home.com

© 2016 - 2019 www.industrial-home.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel