Tafels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij klanten thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

GRATIS jaarlijks onderhoud op uw tafel? Wordt dan SILVER MEMBER!

Alle tafels

Ben je op zoek naar een eettafel of bijvoorbeeld een salontafel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons vind je diverse soorten tafels. Op deze pagina staan al onze prachtige tafels, die alle scherp geprijsd zijn. Neem direct een kijkje en laat je inspireren.

51 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Ontdek onze diverse tafelcollectie

Bij Industrial-Home bieden we een uitgebreide collectie tafels die perfect passen bij diverse behoeften en interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een eettafel, salontafel, sidetable of bartafel, we hebben het allemaal. Onze eettafels zijn onze bestsellers en combineren functionaliteit met een modern industrieel design, wat ze perfect maakt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Onze salontafels voegen een vleugje stijl toe aan je woonkamer, terwijl onze sidetables een handige en decoratieve toevoeging zijn aan elke ruimte. Voor een informele en gezellige eet- en drinkomgeving bieden onze bartafels een eigentijds alternatief. Kortom, bij Industrial-Home hebben we de perfecte tafel voor elke kamer in je huis.

 

Waarom een tafel bij Industrial-Home aanschaffen?

Waarom zou je voor Industrial-Home kiezen voor je nieuwe tafel? Ten eerste streven we naar hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat resulteert in tafels die lang meegaan. Bovendien is ons assortiment doordrenkt met een modern industrieel ontwerp, dat een trendy en eigentijdse uitstraling biedt aan je interieur. We begrijpen ook het belang van personalisatie, en daarom bieden we verschillende afmetingen, afwerkingen en kleuropties om aan jouw specifieke voorkeuren te voldoen. Bovendien zetten we ons in voor klanttevredenheid en bieden we uitstekende klantenservice en snelle levering. Bij Industrial-Home geloven we dat je huis meer is dan alleen een plek; het is een weerspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid, en onze tafels helpen je dat te realiseren. En de tafels zijn ook nog eens relatief scherp geprijsd!