Sorteer op
 • -18%

  BOOMSTAMTAFEL KATY TRAPEZE 20GRADEN
  BOOMSTAMTAFEL KATY TRAPEZE 20GRADEN
  € 550,00 € 449,00
 • -17%

  BOOMSTAMTAFEL KATY MET V-ONDERSTEL
  BOOMSTAMTAFEL KATY MET V-ONDERSTEL
  € 580,00 € 479,00
 • -18%

  BOOMSTAMTAFEL KATY X METAAL
  BOOMSTAMTAFEL KATY X METAAL
  € 550,00 € 449,00
 • -16%

  BOOMSTAMTAFEL KATY X EIKEN
  BOOMSTAMTAFEL KATY X EIKEN
  € 650,00 € 549,00
 • -17%

  BOOMSTAMTAFEL KATY MET MATRIX ONDERSTEL
  BOOMSTAMTAFEL KATY MET MATRIX ONDERSTEL
  € 580,00 € 479,00

BOOMSTAMTAFELS

 

Houdt u van een doorleefde, unieke stijl in uw interieur? Meubelstukken die niemand anders heeft? Dan zijn boomstamtafels een ongekende aanwinst. Deze eettafels worden ambachtelijk vervaardigd. Geen massaproductie en opgedikte materialen, maar stuk voor stuk unieke en authentieke eettafels. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de zijkant van ieder tafelblad, waar nog de originele boomstamrand zichtbaar is. 

Authentieke hout elementen

Niet alleen de oorspronkelijke rand geeft een boomstamtafel een authentiek en natuurlijk effect. Hetzelfde geldt voor de rand, die we helemaal splintervrij maken. Zo kunt u zorgeloos tafelen, ook met kleine kinderen. De natuurlijke glooiing van de boomstammen geeft de boomstamtafels een warme en getekende look.

Afwerkingen boomstam tafelblad

Het tafelblad van boomstamtafels kunnen wij in meerdere kleuren en met meerdere materialen voor u afwerken. Met een matte lak behouden we de oorspronkelijke uitstraling van de boom. Met een olie – bijvoorbeeld een whitewash of greywash – krijgt het hout een ander effect. Rustieker. Ouder. Terwijl een een donkerdere olie het hout een diepere en klassieke tint geeft. U kunt zelf bepalen welke afwerking het beste past bij uw wensen en uw interieur. 

Het onderstel

Net zoals een tafelblad in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is, geldt dit ook voor het onderstel. In onze webshop vindt u boomstamtafels met onderstellen in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een stoer onderstel van gepolijst metaal of X-vormige eikenhouten poten in dezelfde kleur en afwerking als het tafelblad. Voor een extra mooie en industriële look is ook een poedercoat-afwerking mogelijk. Alle tafelpoten zijn stevig en robuust, want een gemiddeld boomstamtafelblad van 4,5 cm weegt al snel zo’n 80 kilo.

 

© 2016 - 2019 www.industrial-home.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel