Spiegels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Showrooms bij klanten thuis en in Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

GRATIS jaarlijks onderhoud op uw tafel? Wordt dan SILVER MEMBER!

Spiegels

Naast de bruikbare functie kan een spiegel in je interieur er ook voor zorgen dat de ruimte optisch groter lijkt. Veel mensen kiezen dan ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer of op de grond in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal. Hierdoor maak je de kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware doorloopt in de spiegel.

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Spiegeltje aan de wand

Een spiegel is een onmisbaar product voor je interieur. Spiegels zijn in meerdere ruimtes van het huis nuttig en bruikbaar. Denk hierbij aan een spiegel in de badkamer, toilet en eventueel in de slaapkamer. Ook zie je vaak een spiegel hangen in de hal, zodat je nog even snel een blik op jezelf kunt werpen voordat je de deur uit stapt.

Veel mensen kiezen daarnaast voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer. Hierdoor maak je je kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware doorloopt in de spiegel. Bovendien kunnen ze strategisch geplaatst worden om interessante reflecties te creëren en de focus te leggen op kunstwerken, architecturale details of andere decoratieve elementen in je interieur. Onze spiegels zijn niet alleen een reflectie van je persoonlijke stijl, maar ook van je unieke smaak voor zowel design als functionaliteit.

 

Trendy spiegels

Of je nu een interieur hebt in een landelijke, moderne en/of industriële stijl, je vindt bij Industrial-Home voor elk interieur een passende trendy spiegel naar wens! Onze trendy spiegels zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van jouw interieur. Denk aan minimalistische ontwerpen met strakke lijnen en geometrische vormen voor een eigentijdse uitstraling, of juist industrieel oogende spiegels met metalen frames en verweerde afwerkingen om een stoere en robuuste touch toe te voegen aan je interieur.

Tip: combineer je trendy spiegel met je trendy visgraat tafel voor een uniek effect

 

Houd je spiegels sprankelend

Het reinigen van spiegels is een essentieel onderdeel van het onderhoudsproces. Begin altijd door stof en vuil voorzichtig te verwijderen met een zachte, pluisvrije doek of een zachte borstel. Vervolgens kun je een mild reinigingsmiddel, zoals een mengsel van water en azijn of glasreiniger, gebruiken om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen. Zorg ervoor dat je het reinigingsmiddel spaarzaam gebruikt en vermijd het aanbrengen van te veel vocht op de spiegel om schade aan de achterkant te voorkomen. Veeg ten slotte de spiegel droog met een schone, pluisvrije doek om strepen en vlekken te voorkomen.

Naast het regelmatig reinigen van je spiegels, zijn er nog een paar andere zorgtips om in gedachten te houden. Vermijd bijvoorbeeld het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of schurende materialen, zoals schuursponzen, die krassen op het spiegeloppervlak kunnen veroorzaken. Als je merkt dat de randen van de spiegel loskomen of beschadigd raken, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen om verdere schade te voorkomen. Bovendien is het belangrijk om de spiegel niet bloot te stellen aan direct zonlicht of extreme temperaturen om vervaging of vervorming te voorkomen.

Wist je tot slot dat je voor onderhoudsproducten voor jouw nieuwe meubels bij Industrial-Home ook op het juiste adres bent? Ontdek direct al onze producten voor het onderhouden van jouw meubels.