Spiegels online bestellen bij Industrial-Home
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!
Icon Montage Ih
Volledige montage mogelijk

Profiteer na Pinksteren (tot 9 juni) nog van 10% korting op jouw bestelling met de code PINKSTER23

Prijs

tot

Spiegels

Naast de bruikbare functie kan een spiegel in je interieur er ook voor zorgen dat de ruimte optisch groter lijkt. Veel mensen kiezen dan ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer of op de grond in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal. Hierdoor maak je de kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware doorloopt in de spiegel.

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Een spiegel is een onmisbaar product voor je interieur. Spiegels zijn in meerdere ruimtes van het huis nuttig en bruikbaar. Denk hierbij aan een spiegel in de badkamer, toilet en eventueel in de slaapkamer. Veel mensen kiezen ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer. Hierdoor maak je je kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware doorloopt in de spiegel.

Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Industrial-Home. Of je nu op zoek bent naar een staande spiegel, passpiegel of een wandspiegel, een ronde (binnenkort), vierkante, houten of zwarte spiegel, Industrial-Home heeft het! Ook beschikt ons assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen. Of je nu een interieur hebt in een landelijke, moderne en/of industriële stijl, je vindt bij Industrial-Home voor elk interieur een passende spiegel naar wens!

Spiegel kopen

Spiegel kopen? Er zijn diverse spiegels te vinden in het assortiment van Industrial-Home. Kies voor een functionele spiegel of ga voor een gedurfd exemplaar en creëer zo hét pronkstuk van jouw woonkamer! Laat het ons weten wat jouw ideeën zijn en mail deze naar info@industrial-home.com