Over ons

WWW.INDUSTRIAL-HOME.COM is een online webwinkel en levert eiken tafels, industriele lampen en kasten in Nederland, Belgie en West-Duitsland (Europa) Wij hebben ook verkooppunten (shop in shops) in

Showrooms in: Loods5 Amersfoort, Loods5 Zaandam, Loods5 Duiven en Loods5 Maastricht voor openingstijden en adressen van deze locaties kijk op: www.loods5.nl 

Industrial-Home V.O.F. is opgericht in 2016 door ons (Dorota en Erik)

Ik (Dorota) kom uit Polen en ben in 2002 in Nederland komen wonen in het mooie Den Haag. Via mijn familie en netwerk in Polen is de liefde voor vintage industriele lampen begonnen. Mijn familie en netwerk zoeken continu naar originele vintage industriële lampen door West Europa. De lampen worden geselecteerd op werkbaarheid en zonodig gerepareerd. Op deze manier krijgt de lamp een tweede leven en wordt tevens op het milieu bespaard.

De items komen o.a. uit een vervallen metaalfabriek, een oude bunker of een verlaten Russische scheepswerf. Industriële lampen met een verhaal. Lampen die na decennia van hard werken gevormd zijn door hun omgeving en hierdoor een eigen one-of-a-kind karakter hebben ontwikkeld. 

Via onze werkplaats in Polen worden ook nieuwe eiken tafels met veelal metalen robuuste onderstellen gelast en kasten gemaakt en bezorgd direct naar de eindklant.

Onze liefde en passie zijn de vintage fabriekslampen, eiken tafels, robuuste barkrukken, om zo maar een greep te noemen, deze geven gegarandeerd een authentieke en stoere aanvulling voor ieder interieur!

Industrial-Home onderscheidt zich op een aantal fronten ten opzichte van andere bedrijven. Twee van deze punten is dat alle items mogen 14 dagen gebruikt worden en mocht het niet naar wens zijn kunnen de items kosteloos teruggestuurd/opgehaald worden en wordt het geld teruggestort. Het ander punt is dat we graag uw creatieve ideeen horen bij een eventueel nieuw of aangepast design dat we voor u kunnen maken, er is heel veel mogelijk hierin. Uw idee en wij realiseren het!

Bij Industrial-Home staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om uw wensen, vragen en zelfs uw ideeen voor een op maat gemaakte lamp of speciaal meubel

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via:

  • De chat button links onderin op de pagina (we zijn niet altijd online)
  • Stuur een mail naar info@industrial-home.com 
  • Whatsapp / telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 op 0619960500

Met vriendelijke groet,
Dorota Lewicka
Sam Klos
Erik Tobben

 

Dorota Lewicka (Founder Industrial-Home)

 

 

 

 

 

 

 

 

KvK : 70729778
btw : NL.858437260.B01
IBAN : NL68 KNAB 0255351860

 

 

Vernieuwen
© 2016 - 2021 www.industrial-home.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel