Over ons

WWW.INDUSTRIAL-HOME.COM is een online webwinkel en levert industriële tafels, lampen en kasten in Nederland, Belgie en West-Duitsland (Europa) Wij hebben ook verkooppunten (shop in shops) in

Loods5 in Amersfoort en in Maastricht : www.loods5.nl (Euroweg 1)

Frank Vrolijk in Scheveningen : www.frankvrolijk.nl (Visafslag 50)

Industrial-Home is opgericht in 2016 door mij

Ik kom uit Polen en ben in 2002 in Nederland komen wonen in het mooie Den Haag. Via mijn familie en netwerk in Polen is de liefde voor vintage industriele meubels begonnen. Mijn familie en netwerk zoeken continu naar originele vintage industriële items door West Europa. De meubels worden geselecteerd op werkbaarheid en zonodig gerepareerd. Op deze manier krijgt het item een tweede leven en wordt tevens op het milieu bespaard.

De items komen o.a. uit een vervallen metaalfabriek, een oude bunker of een verlaten Russische scheepswerf. Industriële items met een verhaal. Lampen, kasten, bureau's, krukken en andere die na decennia van hard werken gevormd zijn door hun omgeving en hierdoor een eigen one-of-a-kind karakter hebben ontwikkeld. 

Daarnaast werken we ook met een aantal partners in het buitenland die op ambachtelijke wijze van oude (vaak industriële) onderdelen weer bruikbare nieuwe produkten maken. We maken ook nieuwe creatieve producten om met de huidige trend mee te gaan en aan de vraag te voldoen.
Vaak ook maatwerk in de vorm van eiken tafels en boomstam tafels, kasten, tv-meubels etc.

Voor nieuwe producten op maat gemaakt neem dan contact met ons op en bel 0612777686

Onze liefde en passie zijn de vintage fabriekslampen, lockers, barkrukken, munitiekisten en oude metalen kasten om zo maar een greep te noemen, deze geven gegarandeerd een authentieke en stoere aanvulling voor ieder interieur!

Industrial-Home onderscheidt zich op een aantal fronten ten opzichte van andere bedrijven. Twee van deze punten is dat alle items mogen 14 dagen gebruikt worden en mocht het niet naar wens zijn kunnen de items kosteloos teruggestuurd worden en wordt het geld teruggestort op uw rekening. Het ander punt is dat we graag uw creatieve ideeen horen bij een eventueel nieuw of aangepast design dat we voor u kunnen maken, er is heel veel mogelijk hierin.

Bij Industrial-Home staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om uw wensen, vragen en zelfs uw ideeen voor een op maat gemaakte lamp of speciaal meubel

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@industrial-home.com of

telefonisch van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 op 0612777686

KvK : 70729778
btw : NL.858437260.B01
IBAN : NL68 KNAB 0255351860

Met vriendelijke groet,

Dorota

Dorota Lewicka (Founder Industrial-Home)

© 2016 - 2019 www.industrial-home.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel