Eiken bartafel Lesko online bestellen bij Industrial-Home
Trp Post Container Data Trp Post Id 38225 Eiken Bartafel Lesko Trp Post Container
Trp Post Container Data Trp Post Id 38225 Eiken Bartafel Lesko Trp Post Container

Oak bar table Lesko

Product information

Oak bar table Lesko

Deze wordt gratis bezorgd boven de €600

Een unieke eiken bar tafel gemaakt van 100% eiken hout, welke geheel naar wens is samen te stellen.
Samen met onze industriële onderstellen wordt het een prachtige eyecatcher in uw huis of bedrijf. Allereerst kunt u kiezen welk blad u het mooist vind. Mocht u hier nog originele ideeën in hebben kunt u hier altijd contact over op nemen. Wij zijn altijd bereid mee te denken of iets nieuws te maken!
U kunt de bar laten maken op de hoogte die u wil. Mocht uw gewenste keuze er niet tussen staan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld (deze komt u tegen verder in het bestelproces).
Naast de keuze uit verschillende onderstellen kunt u uiteraard ook kiezen voor een kleur.
Behalve de keuzes zoals kaal staal, matzwart of matwit kunt u ook kiezen uit elke desgewenste RAL-kleur code om uw bartafel nog unieker te maken!
Daarnaast hebben we ook een aantal kleuren waaruit u kunt kiezen voor het blad.
Voor een optimale bescherming en natturlijk houtlook kunt u ervoor kiezen het eiken houten blad te laten behandelen met een matte Skylt lak voor eikenhout. Deze lak is onzichtbaar, spiegelt niet en heeft een ultramatte transparante kleur en een eazy to clean krasvast oppervlak. De perfect beschermlaag voor uw tafel.Het eikenhout behoud zijn eigen karakteristieke kleur voor jaren daarna.

Wij raden aan de Skylt conditioner ook erbij te nemen indien u Skylt als optie heeft genomen, de voordelen van deze conditioner zijn:

Makes the table grease-free and clean
Does not leave any soap residue (so no reflective surface)
Retains the ultra-matte look of SKYLT​

Reviews

0 reviews

Rating