Sorteer op
  • -21%

    BARTAFEL GILOW
    BARTAFEL GILOW
    € 480,00 € 379,00

BARTAFELS

De bartafels en krukken van INDUSTRIAL-HOME zijn erg leuk om op een terras, in een tuin of zelfs in huis te plaatsen. Een statafel met 4 krukken erbij maakt het zitten bij elkaar gezellig en knus.

Voor een feestje of als deel van je interieur
Bij INDUSTRIAL-HOME.COM geloven we in een interieur dat helemaal bij jou past. Het moet voelen als jouw plek en aansluiten bij het leven dat je hebt. Daarin zien we dat er steeds meer behoefte is om verschillende plekjes in huis voor verschillende activiteiten te hebben. Een bartafel kan op allerlei manieren een deel van je interieur vormen, tijdelijk of permanent!

Als je al een prachtige eethoek hebt, maar op zoek bent naar een wat informelere plek in je huis om de dag lekker te beginnen met een ontbijtje, een krant en een kop koffie. Of hem misschien wel af te sluiten met een lekker drankje!

Wanneer je een feestje hebt, en op zoek bent naar een actieve sfeer, of niet genoeg zitruimte hebt in je woonkamer kun je bartafels inzetten als de perfecte sfeermakers voor je gasten.

Staat een normale eettafel misschien wat zwaar en log in je interieur? Door een hogere tafel met comfortabele stoelen in te zetten creëer je een ruimtelijker gevoel in je kamer, terwijl je in stijl dineert.

Van een bakje koffie in de morgen tot een glas wijn in de avond, aan deze bartafels zit je goed!

Wanneer de afmetingen niet aan je wensen voldoen, kunnen wij dit geheel naar wens aanpassen.

© 2016 - 2019 www.industrial-home.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel