5x trends moderne woonstijl | Industriële meubels
Locatie icoontje Industrial Home
Bekend van Loods 5
Icoontje bedenktermijn webshop Industrial Home
14 dagen bedenktijd
Maatwerk
Maatwerk? Geen probleem!

De Black Friday actie is wegens succes verlengd! Profiteer tot het weekend van 12% korting op jouw bestelling met de code BLACK12

5x trends moderne woonstijl

5x trends moderne woonstijl

modern interieur

De moderne woonstijl wordt alsmaar populairder. Steeds vaker zie je invloeden van een moderne interieurstijl terug komen in huizen. Met een moderne woonstijl kun je veel kanten op en er zijn ook verschillende stijlen binnen een modern interieur. Enkele trends hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet!

Trends moderne woonstijl

1. Less is more

In een moderne interieur geldt vaak: less is more. Er is weinig prullaria te zien en alles in het interieur moet functioneel zijn. Maak een statement door enkele minimalistische woonaccessoires toe te voegen. Dit geeft de ruimte een huiselijke sfeer. Zorg hierbij niet voor een teveel aan woonaccessoires, aangezien dit ervoor kan zorgen dat het wat rommelig oogt, en dat is juist net hetgeen wat je niet wilt hebben in een moderne woonstijl leefomgeving.

2. Kleurgebruik van het modern interieur

Vaak wordt er gedacht dat een modern interieur kil is, maar dat hoeft niet zo te zijn! Kies bijvoorbeeld voor tinten van wit, grijs, zwart en bruin. Hiermee kun je een mooi contrast aanbrengen in je interieur. Het contrast van de kleuren zorgt ervoor dat je woning geen kille uitstraling heeft, maar wel haar moderne uitstraling blijft behouden.

Kleurgebruik modern interieur bruin grijs zwart wit

3. Strakke lijnen

Een bekende trend in de moderne woonstijl zijn strakke lijnen die je vaak terugziet. De lijnen kunnen terugkomen door bijvoorbeeld één muur in een andere kleur te verven. Zo ontstaat er een contrast. Ook kun je strakke lijnen terug laten komen in je meubels. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een hoekbank, een rechthoekige eiken tafel of een vierkante salontafel.

4. Eyecatcher

Ga voor een echte eyecatcher in je woonkamer. Dit kan bijvoorbeeld een hanglamp zijn boven je eettafel, een grote spiegel of een Deens ovale eettafel! Kies voor slechts één echte eyecatcher, zodat het niet te druk wordt in je interieur en de eyecatcher er echt uitspringt. Het spreekt voor zich dat deze eyecatcher een moderne uitstraling moet hebben om volledig tot zijn recht te komen in jouw moderne woonstijl.

5. Licht gecombineerd met donker

De laatste trend is een trend die je vast wel eens bij Vtwonen voorbij hebt zien komen: combineer lichte en donkere meubels met elkaar. Door de juiste kleur meubels met elkaar te combineren creëer je een mooi contrast in je interieur. De verschillende kleuren houden elkaar in evenwicht wat een strak en modern gevoel geeft. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte eettafel zoals deze schitterende zwarte eiken visgraat tafel Osla met witte stoelen. Mix and match!

Onmisbare moderne meubels

Na het lezen van bovenstaande trends heb je misschien al een idee hoe je de moderne lifestyle he-le-maal in huis haalt. Maar welke Industrial-Home meubelen mogen er niet ontbreken voor deze woonstijl? We hebben drie van de meest populaire meubels verzameld binnen deze woonstijl. Staat jouw gewenste meubel er niet tussen? Bekijk ook eens onze andere meubels of neem contact met ons op: wij helpen je graag verder en geven je advies op maat indien gewenst!