-11%

EIKEN OVALE TAFEL MET MATRIX ONDERSTEL

Artikel 1 van 1
€ 879,00 € 779,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Na jarenlang rond en vervolgens rechthoekig, is nu de ovale tafel in opkomst. Door de afgeronde hoeken is hij iets minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel, maar juist daardoor kunnen er veel mensen aanschuiven: gezelligheid ten top! Het blad van massief  europeesch eiken geeft de tafel een natuurlijke look, terwijl het metalen onderstel een industrieel randje toevoegt. Door deze combinatie past de Industrial-Home ovale tafel in elk interieur.

Het tafelblad is gemaakt van massief europeesch eiken met een dikte van 4,5cm en kan in meerdere kleuren gelakt of geolied worden. Al onze bladen zijn zeer goed beschermd tegen kringen en vlekken. 

Het afgebeelde metalen onderstel is erg populair en geeft de tafel een stoere uitstraling. Het onderstel heeft een kokermaat van 10 x10c, maar kan ook 12x12cm zijn. Aan de onderkant van het metalen onderstel is dik vilt bevestigd ter bescherming van uw vloer.

Bij aflevering van de tafel wordt het blad los van het onderstel geleverd. Het tafelblad is uit 1 geheel en het onderstel is ook 1 geheel. Als de tafel wordt geleverd hoeft u dus alleen nog maar het blad op het onderstel te leggen en de bijgesloten schroeven te bevestigen aan de onderzijde van de tafel.

Specificatie

  • De maat van de tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar 
  • De bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 77cm (kan ook een andere hoogte)
  • Het stalen onderstel kan eventueel in elke gewenste RAL kleur gspoten worden)

Noesten opgevuld of open?

Specificatie Omschrijving
Gewicht 90 Kg
© 2016 - 2019 www.industrial-home.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel